Nieuwe hoogtepunten en (mijl-)palen!

De Nederlandse vlag op het casco van Wim en Annabel (M&N) wappert in volle glorie. En niet vanwege de zenuwslopende overwinning van Nederland op Costa Rica. Maar omdat het hoogste punt is bereikt! Net als bij Esther en Cro.

In de laatste week van juni is in 6 dagen het betonnen casco op het dubbele kavel van Wim en Annabel geplaatst. Nu zijn alleen nog de contouren zichtbaar. Hieronder zie je een fotoverslag. Binnenkort volgen ook tekeningen van het ontwerp.

Een week eerder vloeide het pannenbier al bij Esther en Cro. Hun huis op palen bereikte half juni het hoogste punt. En zo krijgt de Bosrankstraat steeds meer vorm. Er zijn nog steeds wat lege plekken, maar voor oktober 2015 moet alles toch echt bebouwd zijn. Die deadline betekent een eindsprint voor Adrian en Simone, die gaan bouwen op het hoekkavel t.o. de Heldring School.

Het duurde lang voordat hun huis in Hilversum verkocht werd, en het zag er even naar uit dat ze het kavel moesten teruggeven. De aanhouder won ook deze keer, want begin dit jaar is hun huis verkocht. Dat betekende met ‘full speed ahead’ richting omgevingsvergunning. Die is nu binnen, dus ook daar gaat er straks gebouwd worden.

 

Tagged with 

Comments are closed.