Smart Citizens op de Bosrankstraat

De Smart Citizen Kit

De Smart Citizen Kit

De Bosrankstraat is geselecteerd voor een Smart Citizen Kit door Waag Society! Dat betekent dat wij binnenkort kunnen starten met het meten van het geluidsniveau, koolstofmonoxide- en stikstofoxidegehalte, lichtsterkte, luchtvochtigheid en temperatuur in onze straat-in-aanbouw. De plek waar wij gaan wonen is een plek vol verandering, het is nu nog grotendeels een industriegebied, maar de plannen zijn om er steeds meer een woongebied van te maken. Voor ons, en hopelijk ook voor de 89 andere geselecteerde ‘Smart Citizens’ in Amsterdam, zullen de veranderende waarden interessante informatie zijn. Ook kunnen we onze data vergelijken met andere steden in Nederland en over de hele wereld. Meer weten? Pakhuis de Zwijger schreef er  al dit stadbericht over.

 

ZIe je hem al hangen in de straat?

ZIe je hem al hangen in de straat?

Dit is het filmpje waarmee de makers van de Smart Citizen Kit geld hebben opgehaald via crowdfunding om de kit in grotere aantallen te kunnen produceren:

Smart Citizen Kit from Mind the Film on Vimeo.

Waag Society houdt binnenkort drie release party’s, waarop de Kits worden uitgedeeld en we een gebruiksaanwijzing krijgen. Wij zijn heel benieuwd en houden jullie op de hoogte!

Comments are closed.