Woonwerkhuis Kavel BSH05o

In dit ontwerp voor een woonwerkhuis wordt ruimtelijke ‘overmaat’ gecombineerd met goedkope materialen en meervoudig gebruik als belangrijkste ingrediĆ«nten. Zowel in volume (buitenruimten rondom op alle verdiepingen!) als in hoogte (dubbelhoge slaapkamer!) is de leefruimte royaal. Een kas op de bovenste verdieping vormt een uitloop van de woonkamer en biedt uitzicht over de stad. Het gebouw wordt rondom bekleed met polyester golfplaat. De fundering en de begane grondvloer zijn in eigen beheer aangelegd. Dat was ontzettend leuk om te doen, maar we zijn blij dat aannemersbedrijf H.P.Compier & Zonen op 5 januari 2015 verder gaat met de rest van de werkzaamheden!
Adres: Bosrankstraat 33.
Ontwerp: Zondag CS Architecten (John Zondag, Jan Paclt, Peter Nagtzaam, Justin Liem).
1119-A10-FIN3

Comments are closed.